DÍJAZZA AZ INNOVATÍV ÜZLETEMBEREKET AZ EY

Önálló elismeréssel tiszteleg a hazai vállalkozói szektor innovátorai előtt az EY Az Év Üzletembere Program.

Az EY Innovátor Különdíj azt az üzletembert illeti, aki jelentős újításra alapozta sikeres vállalkozását, vagy aki az elmúlt három évben kiemelkedő innovációval komoly növekedést ért el.

Az elismerés feltétele, hogy a jelölt képes legyen

az innovációra alapozva folyamatosan reagálni a változó üzleti kihívásokra.

Keresse a megújulás lehetőségét legyen szó akár új piacok meghódításáról, a szolgáltatásinak/termékeinek újragondolásáról, az üzleti folyamatainak hatákonyabbá tételéről, vagy például a munkavállalói motivációjának növeléséről.

„Meggyőződésem, hogy a XXI. században, amikor a mesterséges intelligencia teljes iparágakat alakít át, az állandó innováció minden magyar vállalkozó elemi érdeke. A különdíjjal az a célunk, hogy elismerjük és támogassuk azokat, akik élen járnak ezen a területen és történeteik bemutatásán keresztül megújulásra és új innovatív megoldásokra inspiráljuk a hazai gazdasági szereplőket” – hangsúlyozta Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója.

A korábbi évekhez hasonlóan a beérkező pályázatokat elismert döntéshozókból álló független bírálóbizottság értékeli. A zsűri tagjai dr. Fábián Ágnes, a Henkel ügyvezető igazgatója, Hegedűs István, a BorsodChem pénzügyi vezetője, Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary igazgatóságának elnöke, Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója, Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport vezérigazgatója és társtulajdonosa – az előző EY Az Év Üzletembere cím birtokosa, Ratatics Péter, a MOL-csoport Fogyasztói Szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója, valamint Varga Mihály, a KÉSZ Csoport alapítója.

A bírálóbizottság idén az EY Innovátor Különdíj mellett még 3 fő kategóriában – EY Fenntarthatóságért Különdíj, EY Női Vállalkozói Kiválóság Különdíj és EY Vállalkozói Szellemiségért Különdíj – ismeri el a vállalkozók munkáját. Ezeken felül a fődíj három kivételes üzletembert illet majd, közülük választja ki a zsűri azt, aki hazánkat képviseli Monte-Carlóban, a verseny nemzetközi döntőjén.

Az EY Az Év Üzletembere díjra a jelentkezési határidő 2024. augusztus 31.
( onBRANDS )