OROSZLÁNKIRÁLY KOLLEKCIÓ A PRIMARKBAN

Ezzel ünneplik a film 30. évfordulóját.

Az oroszlánkirály című Disney-film 30. évfordulója alkalmából a Primark a Disney-vel együttműködve ruha- és kiegészítő-kollekciót dob piacra.

A Disney Az oroszlánkirály című filmmel való együttműködésében először rukkol elő olyan kollekcióval a Primark, amelyben az összes ruhadarab újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származó anyagok felhasználásával készült. A termékek egy része is úgy készült, hogy újrahasznosítható legyen új anyagokká és termékekké. Ez azt jelenti, hogy ahol lehetséges, a szegélyek és a gombok eltávolíthatók, így a ruhadarabok könnyebben újrafelhasználhatók vagy új anyagok és új termékek előállításához újrahasznosíthatók.

Az egyes termékek előállításához felhasznált anyagok részletei a termékek címkéjén lesznek feltüntetve az üzletekben. Ezekről az anyagokról bővebben itt tájékozódhat. 

A bevezetés részeként a kampányvideó

Az oroszlánkirály témájú Primark pulóver öröklődésének történetét meséli el, arra ösztönözve az embereket, hogy szeressék és viseljék tovább a ruháikat.

Az oroszlánkirály közkedvelt szereplőit, például Szimbát, Nalát, Timont, Pumbát és barátaikat felvonultató kollekció női- és gyermekruhákat, valamint kiegészítőket tartalmaz, és a Primark összes üzletében kapható.

“Örömmel indítjuk útjára ezt az új, újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származó anyagokból készült termékcsaládot, amely része a Primark folyamatos elkötelezettségének, hogy a fenntarthatóbb divatot megfizethetővé tegye.” – mondta Sarah Jackson, a Primark licenc igazgatójab.

“Ez Az oroszlánkirály által inspirált termékcsalád a Primarkkal való hosszú távú kapcsolatunk legújabb állomása, és nagy örömünkre szolgál, hogy együtt ünnepelhetjük a film 30. évfordulóját. E film és a család, a barátság és az önmegismerés témája ma is aktuális. Tudjuk, hogy lesznek olyan rajongók, akik a nosztalgia miatt keresik majd ezt a kollekciót, és olyanok is, akik esetleg csak nemrég fedezték fel a történetet – mindkét esetben biztosak vagyunk benne, hogy találnak majd valamit, amit szeretnek!” – tette hozzá Sonia Samra, a Disney EMEA kategória alelnöke.

A Primark 2011-ben lépett be a licencpiacra az első Disney termékcsaláddal, és az együttműködés azóta egyre erősödik a kategóriák széles skáláján, a Disney a divatáru-kiskereskedő legnagyobb licencpartnerévé és a vásárlók kedvencévé vált.
( onBRANDS )