MAGYARORSZÁGON KÉSZÜLT A LONGINES KISFILM-SOROZATA

Hét díjugrató világsztár és két sikeres fiatal hazai lovas közreműködésével.

A Longines, mint a Longines Global Champions Tour névadó és időmérő partnere „Rising Above” címmel büszkén mutatja be vadonatúj, inspiráló sorozatát, amelynek alapvető célja, hogy a világ legjobb díjugratóinak elképesztő útjain és erőfeszítésein keresztül megismerhessük a díjugratás látványos, ugyanakkor mélyen emberi világát.

A nyolcrészes sorozat koncepciójának megálmodója és kivitelezője Magyarország vezető független kommunikációs ügynöksége, az ACG. Az idén húszéves ügynökség, amely ACG_Stable néven saját versenyistállót menedzsel, már régóta missziójának tekinti a hazai díjugratás népszerűsítését. A Longines megbízását követően így sikerült elérni, hogy a teljes filmsorozatot hazai helyszíneken, a legkiválóbb magyar stábbal és kaszkadőrökkel, valamint két fiatal hazai lovastehetség, Janik Anna és Kovács Roland közreműködésével forgathassák le. A látványos lovas jeleneteknek a Nemzeti Lovarda adott otthont.

A díjugratás legnagyobb nemzetközi ikonjai és feltörekvő sztárjai Budapesten mondták el, hogyan voltak képesek elszántsággal és állhatatosággal leküzdeni a mindennapi élet kihívásait és buktatóit. A versenyzők drámai történeteit Kovács István Young Director Award, Cannes Lions és a diák Oscar-díjként emlegetett Student Academy Award díjas rendező vitte filmre, az ACG gyártópartnere a GoodKids Production volt, a produkció zenéjéért pedig a Schubert Music felelt.

A „Rising Above” filmek minden egyes epizódja plasztikus és színes portrét fest a főszereplőkről, akik személyes, valamint szakmai kihívásaik leküzdésével inspirálnak mindannyiunkat. A sport konjainak katartikus, emberi történeteit művészi megvalósításban, mély, érzelmi szinten élheti át a néző.
( onBRANDS )