TOVÁBB BŐVÜL A NETWORK4 MEDIA GROUP

Amerikai magazinműsorokkal bővíti NASCAR-kínálatát.

Két új amerikai magazinműsorral lepi meg a NASCAR hazai rajongóit a Network4 Media Group – július 11-én magyar szinkronnal érkezik a MATCH4-re az Around the Track és az Inside the Race. A hetente jelentkező adások a legfrissebb híreket és elemzéseket hozzák el az aktuális NASCAR futamokról.

Magyarországon először kerül képernyőre a NASCAR két népszerű, heti háttérműsora a Network4 Media Group csatornáin. Az Around the Track-ben az NBC riportere, Kim Coon és szakértő vendége szállítja a legfrissebb híreket és az aktuális futamok elemzéseit. Közvetlenül utána kezdődik a NASCAR heti elemzőműsora, az Inside the Race-ben a legnevesebb amerikai szakértők technikai és versenystratégiai aspektusból értékelik a lezajlott futamokat.

Mindkét műsort magyar szinkronnal láthatják a nézők a MATCH4 műsorán, valamint a NET4 streamingszolgáltatón.

Téma pedig van bőven:

A 76. NASCAR idény jelenleg az alapszakasznál jár, ám közeledik a rájátszás és az utolsó helyekért ádáz küzdelem zajlik. A magazinműsorok hazai premierjében biztosan szó lesz a NASCAR történetének második utcai versenyéről, a chicagói futamról (július 7.)

Emellett természetesen folytatódnak a már megszokott közvetítések – a hazai rajongók a teljes NASCAR szezon (Cup Series, Truck és Xfinity) minden egyes pillanatát élőben követhetik az ARENA4 és a MATCH4 csatornák, valamint a NET4+ streamingszolgáltató felületén.
( onBRANDS )