KITERJESZTI A SAMSUNG A BEKARIKÁZÁSSAL KERESÉS FUNKCIÓT

Elérhető lesz Galaxy A és a Galaxy Tab S9 FE szériára is.

A Galaxy ökoszisztéma további készülékein válik elérhetővé a Bekarikázással keresés a Google-lel funkció, köztük meghatározott Galaxy A szériás okostelefonokon is, még szélesebb körre kiterjesztve ezzel a mobil AI-t. Ez a fejlesztés hangsúlyozza a Samsung és a Google azon elkötelezettségét, hogy kiemelkedő mobiltechnológiát biztosítsanak minél több felhasználónak. Az A szériás készülékeket követően, az innovatív keresési élmény a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ készülékekre is megérkezik, amelyeken a nagyméretű kijelzők és a Galaxy S Pen új dimenziót adhatnak a felfedezésnek.

A Bekarikázással keresés a Google-lel a Galaxy S24 széria és a Galaxy AI bevezetésével hamar közkedvelt funkció lett, hiszen a hagyományos keresési módszereken túlmutató, formabontó felfedezési lehetőséget kínál. Ahogy egyre több Galaxy készüléken, köztük a legújabb Galaxy Z Flip6 és Z Fold6 okostelefonokon is elérhető lett, a Bekarikázással keresés folyamatosan fejlődött, hogy minél könnyebben kezelhető és minél inkább felhasználóbarát lehessen. Többek között teljes oldalak lefordítását, QR- és vonalkódok beolvasását bízhatják rá a felhasználók az új keresési funkcióra, emellett segítséget nyújthat a házi feladatok elkészítésében is. Mostantól, az egyes Galaxy A modelleken és a Galaxy Tab S9 FE szérián is elérhető Bekarikázással keresés segítségével még több Samsung készülékkel tehetünk fel összetettebb kérdéseket a minket körülvevő világról.

„Ezek a frissítések új lehetőségeket nyitnak meg a Galaxy A és a Galaxy Tab S9 FE szériának, és megerősítik azon elkötelezettségünket, hogy még több Galaxy-felhasználónak biztosíthassunk kiemelkedő technológiát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a forradalmi AI technológiát minél szélesebb közönséghez juttassuk el annak érdekében, hogy a felhasználóink hatékonyabban dolgozhassanak, szabadabban alkothassanak és gazdagabb, személyre szabottabb interakciókban lehessen részük a készülékeikkel.” – mondta TM Roh, a Samsung Electronics Mobile eXperience üzletágának vezetője és elnöke.

A Bekarikázással keresés a Google-lel egy új mód arra, hogy egy egyszerű mozdulattal szinte bármire rákereshessünk, alkalmazások váltogatása nélkül. A funkció engedélyezésével a felhasználók egyszerűen bekarikázhatják, kiemelhetik vagy megérinthetik a képernyő bármely pontját, hogy kiválasszák a keresni kívánt szöveget, képet vagy videót. Az AI-alapú Bekarikázással keresés, az általa kínált sokrétű információval és kontextussal új szintre emeli a keresési élményt, könnyebbé és izgalmasabbá teszi azt.
( onBRANDS )