PÉLDAKÉPLET

Új, beszélgetős műsor a Prima Primissimától.

Példaképlet néven beszélgetős műsort indít a Prima Primissima Alapítvány. A műsorban korábbi Prima Primissima, Prima és Junior Prima díjasok beszélgetnek sok más mellett sikerről, a sikerhez vezető útról, példaképekről, insiprációkról, dilemmákról. A sorozat célja, hogy a díjazottak, illetve az elismerésben részesült kulturális teljesítmények, életművek iránt érdeklődőkön túlmutató közönség számára is izgalmas és releváns tartalommal közvetítse a Prima Primissima Díj üzenetét.  A sorozat első darabja már megtekinthető a Prima Primissima YouTube csatornáján.

A Prima Primissima Díj küldetése

A magyar művészet, tudomány, oktatás, köznevelés, sport kiválóságainak és eredményeinek, elismerésével olyan példaképeket állítson a társadalom elé,

akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára.

A Példaképlet első adásában Czakó Julianna Junior Prima díjas színésznő és Dr. Kiss L. László Prima Primissima díjas fizikus, csillagász, akadémikus beszélgetnek. Seres Gerda korábbi Junior Prima díjas műsorvezetővel többek között arról, hogy a bátorság vagy a kudarcok visznek-e közelebb a sikerhez, Az adás folyamán a résztvevők időkártyák segítségével életük különböző állomásaira „utaznak vissza”, megosztva velünk életútjuk egy-egy fontos, tanulságos állomásait. Emellett – egy közös évszámot „húzva” – minden vendég előre is ugrik az időben és megtudjuk, hogy ki hogyan képzeli el magát 10 év múlva, a Prima Primissima Díj harmincadik születésnapján.

A Példaképlet videós sorozat koncepciója, hogy a különböző, generációs perspektívák és egymástól messze eső hivatások találkozásával izgalmas beszélgetéseket generáljon, hogy az eltérő művészeti ágakból, tudományterületekről, szakmákból érkező résztvevők történetei, reflexiói rávilágítsanak a siker és az odavezető utak, elakadások sokféleségére. Hiszen a sikerre mindannyian vágyunk, de az mindenkinek mást és mást jelent, az odavezető, néha dilemmákkal és nehézségekkel szegélyezett út is sokféle lehet. A Prima Primissima küldetése épp ezért az, hogy inspiráló példaképek, életutak bemutatásán keresztül

mindenkit közelebb vigyen a saját sikeréhez,

A példaképek segíthetnek a siker elérésében és mindenkiből válhat példakép, hisz a mindenki teljesítményét a saját szintjéhez kell mérni.

Az első adás már elérhető a Prima Primissima YouTube csatornáján, a műsor, valamint az egyes epizódok rövid teaserei pedig a díj Facebook és Instagram felületein népszerűsítik az adásokat.

Szeptemberig még két epizód érkezik melyekben olyan témák kerülnek terítékre, mint a generációk közötti tudásmegosztás, vagy hogy egyéni vagy közös-e siker. Érdemes tehát követni a Prima Primissima közösségi média felületet, ahol az epizódok promóciós tartalmai mellett további érdekességek, színes tartalmak is elérhetők.
( onBRANDS )