TOVÁBB TERJESZKEDIK A HALFPRICE

A vecsési Market Centrálban nyílik a világmárkákat forgalmazó cég új üzlete.

A HalfPrice első üzlete 2021 augusztusában nyitotta meg üzletét Budapesten – azóta a neve egyet jelent a világmárkák és a kivételes árak találkozásával. A jelenlegi budapesti üzletek mellett augusztus 22-től Vecsésen, szeptember közepétől pedig Győrben is várja a kedvező ajánlatok rajongóit az egyedi árkoncepcióról és különleges kínálatról ismert üzletlánc.

A CCC Group tagjaként működő HalfPrice magyarországi terjeszkedése folytatódik: a Vörösmarty téri, majd a Mammut II-beli üzletnyitás után augusztus közepétől Vecsésen, a Market Central Bevásárlóközpontban nyitja harmadik boltját a HalfPrice. Nem sokkal később, szeptemberre tervezett győri üzletének nyitásával pedig a nyugat-magyarországi régió vásárlóinak kedvez – így tehát hamarosan négyre bővül a magyar piacon található üzletek száma.

A HalfPrice világmárkák termékeit kínálja a vásárlók számára egyedi, rendkívül kedvező áron. A választékban nemcsak ruhák és cipők szerepelnek, hanem kiegészítők, lakásdekoráció, kisállat felszerelés, sporteszközök, valamint konyhai és fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók.

A HalfPrice üzleteiben gyakran olyan márkák is megtalálhatók, amelyek egyáltalán nem elérhetők Magyarországon, így az itt vásárlók valódi különlegességekre is lelhetnek. A Vörösmarty téri üzletben például külön luxusmárkákat kínáló részlegeket is kialakítottak, ahol a vásárlók exkluzív környezetben válogathatnak a prémium kategóriás termékek között.

Az offprice koncepciónak köszönhetően a vásárlók nap mint nap új termékkínálattal találkozhatnak, miközben egyedi és minőségi termékekhez juthatnak hozzá rendkívül kedvező áron. A vecsési és győri üzletek nyitása így még több vásárlóhoz hozza el ezt az izgalmas vásárlási élményt!
( onBRANDS )