VOGUE: A 90-ES ÉVEK

A DISNEY+ sorozatban többek között Anna Wintour, Victoria Beckham, Kim Kardashian és Claudia Schiffer is feltűnik.

A 90-es évekbeli divatipar meghatározó történetét a Vogue szerkesztői, Anna Wintour, Edward Enninful, Tonne Goodman, Hamish Bowles és az elit szereplőgárda meséli el.

Kate Moss, Kim Kardashian, Victoria Beckham és Mary J. Blige osztják meg a „Vogue: A 90-es évek” (In Vogue: The 90s) epizódjai során bennfentes történeteiket arról az évtizedről, amely

hírességekké tette a szupermodelleket és stílusikonokká változtatta a zene moguljait.

A hatrészes sorozat minden epizódja a 90-es évek egy-egy meghatározó pillanatáról szól, bemutatva többek között Hollywoodot, a Met-gálát és a hiphop hirtelen népszerűségéről és a divatiparra tett hatásáról is szó lesz. A divat és a popkultúra legnagyobb neveivel teli produkció izgalmas, kontinenseken átívelő utazásként mutatja be azt a tíz évet, ami örökre megváltoztatta a trendet.

A Disney+ saját gyártású, „Vogue: A 90-es évek” (In Vogue: The 90s)  című sorozatában olyan A-listás sztárok vezetnek minket a kulisszák mögé, mint Amber Valletta, Andrew Bolton, Baz Luhrmann, Camilla Nickerson, Carlyne Cer De Dudzelle, Catherine Martin, Claire Danes, Claudia Schiffer, Donna Karan, Elizabeth Hurley, Grace Coddington, Gwyneth Paltrow, Hamish Bowles, Hillary Clinton, Jean Paul Gaultier, John Galliano, June Ambrose, Kate Moss, Kim Kardashian, Linda Evangelista, Marc Jacobs, Mary J. Blige, Michael Kors, Missy Elliott, Miuccia Prada, Naomi Campbell, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Stella McCartney, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vera Wang, Victoria Beckham és más hírességek.

A sorozatot a Raw és a Vogue Studios közösen gyártja. Az executive producerek között szerepel Anna Wintour, Liesel Evans, Jonathan Smith, Helen Estabrook, Sarah Amos, Mark Guiducci, Agnes Chu, Hamish Bowles, Edward Enninful és Tonne Goodman is.

A „Vogue: A 90-es évek” (In Vogue: The 90s) premierje szeptember 13-án, pénteken lesz az első három epizóddal, amelyet szeptember 20-án a második, három epizódból álló sorozat követ, amely kizárólag a Disney+-on lesz elérhető Magyarországon.
( onBRANDS )