JÜRGEN KLOPP A MEDIAMARKTHOZ IGAZOLT

Nemzetközi brand nagykövet lesz a legendából - Magyarországon is .

Kiderült milyen szerepben láthatjuk a ​közel​jövőben Jürgen Kloppot. A ​Liverpool FC volt ​világhírű edző​je​ a MediaMarktSaturn csapatát választotta: a jövőben a márka első nemzetközi brand nagykövete lesz mind a 11 országban, ahol a cég jelen van, köztük természetesen Magyarországon is. 

Jürgen Klopp bizonyítottan képes arra, hogy különböző embereket egy csapattá kovácsoljon és a legjobbat hozza ki belőlük a közös cél érdekében.

Igazi csapatjátékos, aki számos együttest vezetett már győzelemre, miközben

realista, pragmatikus és emberséges vezető hírében áll.

A MediaMarkt üdvözli legújabb csapattársát, aki a nemzetközi brand kampányokban kap majd fontos szerepet – első lépésként​ karácsonykor láthatjuk majd a márka színeiben​.

Ez az első alkalom, hogy a MediaMarkt nemzetközi brand nagykövetet nevezett ki.

Jürgen Klopp fiatalkora egy tekintélyes részét a MediaMarkt üzleteinek lemez osztál​​yán töltötte – személyesen is erősen kötődik a márkához.

„50.000 helyett ma már 50.001-en vagyunk. Sikeresen leigazoltuk Jürgen Kloppot, mint a csoport új nemzetközi brand nagykövetét. Jürgen Kloppal egy meghatározó, markáns arcot kapott a cégünk, aki számos kampányban lesz a társunk. Jürgen Klopp egyedi, szenvedélyes. Hatására az emberek képesek kihozni magukból a legtöbbet – ahogy mi is. Tökéletes partner” – mondta el Michael Schuld, MediaMarktSaturn marketing vezetője.

Jürgen Klopp a világ egyik legelismertebb futball edzője. 2015-2024 között a Liverpool FC menedzsere volt, előtte pedig a BVB Dortmund csapatát vezette hét éven keresztül, amely idő alatt az együttes 2010/11-ben Bajnokok Ligáját is nyert.
( onBRANDS )