ILYEN VOLT AZ IDEI TELEKOMOSOK FESZTIVÁLJA

A mikrofesztiválok egyre népszerűbbek.

A Magyar Telekom 2024-ben második alkalommal rendezte meg a Telekomosok Fesztiválját, egy olyan különleges programsorozatot, amely az ország különböző helyszínein juttatja egy napos, teljeskörű fesztiválélményhez az ügyfeleit és azok barátait, ezáltal még emlékezetesebbé téve a nyarukat. Az egyes eseményekre összesen 40 000 jegyet aktiváltak díjmentesen a Telekom alkalmazásban, a Magenta Moments menüponton belül, ami 46 százalékkal több a tavalyi évhez képest.

Felmérések szerint a megélhetési nehézségek következtében

a magyar családok egyre kevesebbet költenek szórakozásra, kikapcsolódásra,

2024-ben átlagosan 18 százalékkal drágultak a hazai fesztiválbérletek a tavalyi árakhoz képest. A nagy fesztiválok idei látogatószámai a statisztikák szerint elmaradtak a korábbi évekéhez képest. Ugyanakkor, a kisebb befogadóképességű, úgynevezett

mikrofesztiválok egyre népszerűbbek.

„Egyre inkább tapasztaljuk, hogy átalakulóban van a hazai fesztiválpiac. Az emberek már nem feltétlenül a nagy fesztiválokon megtapasztalható tömegélményre vágynak. Olyan különleges, családias programokat keresnek, amelyeken nem megszokott körülmények között, közvetlenebbül kapcsolódhatnak a kedvenc focistájukhoz vagy épp zenekarukhoz. Azzal, hogy a hálózatfejlesztésünk nyomán nem mindennapi, vidéki helyszínekre visszük el a Telekomosok Fesztiválját, nem csak az ott élők hétköznapját tuningoljuk, és tesszük emlékezetessé, de a településeket is bekapcsoljuk az ország vérkeringésébe” – mondta Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és kommunikációs igazgatója.

A Telekomosok Fesztiválja idén Nagykanizsán az ország legkülönlegesebb szurkolói zónájával indult, majd Székesfehérváron egy családi sportnappal folytatódott, ahol Szoboszlai Dominikkal is edzhettek a résztvevők. A fesztiválozók nyár közepén egy felejthetetlen napot tölthettek a fonyódi strandon, ahol a Margaret Island 10 év után visszatért az első fellépése színhelyére, és egy különleges hangulatú koncertet adott a naplementében. Augusztusban a Telekomosok Fesztiválja a tavalyi év sikerét megismételve a Hortobágyon folytatódott, ahol a résztvevők a hamisítatlan pusztai programok és a Blahalouisiana koncertje mellett az ország legkevésbé fényszennyezett helyszínén nézhették meg a csillaghullást. A fesztivál további három állomása az Electronic Beats-el kollaborációban került megrendezésre Somlóvásárhelyen, a Körös-toroknál és Kisnánán, olyan előadók közreműködésével, mint az iamyank, Дeva, a Jazzbois, a Platon Karataev vagy a Carson Coma. Az egyes helyszíneken átlagosan 1500 látogató fesztiválozott együtt.

A vállalat a következő időszakban is számos élménnyel és meglepetéssel készül majd jobbá tenni az ügyfelei mindennapjait, amit szintén a Telekom alkalmazásban, a Magenta Moments menüponton belül érhetnek majd el.
( onBRANDS )