A TOP 3-BAN VÉGZETT A GUNDEL FILM A SANTA BARBARA-I 3 MINUTE FILM FESTIVAL-ON!

A 3 Minute Film Festival célja, hogy teret adjon azoknak a rövid, de mélyreható filmeknek, amelyek hatásosan közvetítik az emberi történeteket és társadalmi üzeneteket.

Második helyen végzett a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató filmje a világ egyik legrangosabb rövidfilmfesztiválján. A Santa Barbara-i a 3 Minute Film Festival a háromperces alkotások kreativitását és üzenetét ünnepli és nagy elismerésnek számít a filmkészítők körében.

Idén a „Narrative” kategóriában 5 ország (Anglia, India, Egyesült Államok, Magyarország, Törökország) 12 filmje került a rövidlistára vagyis a versenyprogramba, ahol Magyarországot a Gundel film képviselte. Hatalmas siker, hogy a Gundel Mindenkié című rövidfilmalkotás hajszállal maradt le a végső fesztiválgyőzelemről.

Az elismert filmrendező, Bergendy Péter stábjának köszönhető, idén márciusban bemutatott Gundel film nem csak a leghíresebb magyar étterem CSR iránti elkötelezettségére fókuszál, hanem mélyreható üzenetet is közvetít az inkluzivitás fontosságáról. Ennek részeként a kollégák megtanulták a legfontosabb angol és magyar nyelvű jelnyelvi kommunikációt, a látássérültek számára pedig Braille-írásos étlap készült.

A legendás vendégszeretet mellett a társadalmi felelősségvállalás és érzékenység mindig része volt a Gundel alapeszményeinek, illetve meghatározta az itt dolgozók hozzáállását, ami megmutatkozik a látás-és hallássérült vendégek felé irányuló odafigyelésében is. Ez is erősíti az itt dolgozók meggyőződését abban, hogy a Gundel mindenkié!

Magyary Jenő, a Gundel ügyvezetője a sikerrel kapcsolatban elmondta: „nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a filmünket beválogatták a 3 Minute Film Festival programjába. Ilyen illusztris társaságban végül a TOP 3-ban szerepelni hatalmas öröm a teljes Gundel csapat és az ügyben bennünket segítő minden partnerünk számára. Ezúton is óriási köszönet az elhivatott Gundel csapatnak, a Gundel üzemeltetésért felelős cégcsoportunknak, az Eventrend Groupnak, Bergendy Péter kifinomult érzékenységgel alkotó stábjának és a jelnyelv tanulásában bennünket lelkesen segítő SINOSZ (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége) szakértőknek. Ez az elismerés is csak megerősíti elkötelezettségünket és tovább ösztönöz minket arra, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a Gundel vendégszeretetét”.

Az immáron 12. alkalommal megrendezett 3 Minute Film Festival célja, hogy teret adjon azoknak a rövid, de mélyreható filmeknek, amelyek hatásosan közvetítik az emberi történeteket és társadalmi üzeneteket. A fesztivál különlegessége, hogy a háromperces formátum lehetőséget ad a filmkészítőknek arra, hogy tömören, mégis hatásosan fejezzék ki mondanivalójukat, ezáltal különleges és emlékezetes élményt nyújtva a nézőknek.
( onBRANDS )