IDÉN IS DÍJAZZA AZ INSPIRÁLÓ NŐKET A FEMCAFE.HU

Szeptember 9-től voksolhatnak az olvasók az Inspiráló Nők 2024. évi jelöltjeire.

A Femcafe.hu hagyománnyá vált kezdeményezését már nem kell bemutatni, a női portál hatodik alkalommal díjazza a kiemelkedő női teljesítményeket.

2024. őszén ismét díjazza az elismerése méltó nőket a Femcafe.hu. Az Inspiráló Nők Díját ezúttal hat kategóriában adják át. A 2018-ban elindított kezdeményezésre egész évben érkeznek ajánlások a jelölteket illetően, mind az olvasóktól, mind a Femcafe.hu szerkesztőségének tagjaitól.

A lebonyolítás menete a már jól ismert módon zajlik, a jelölteket ezúttal is a jelölőbizottság szűkítette kategóriánként 3-3 főre, őket a Femcafe.hu bemutatja, és az Femcafe.hu weboldalon az olvasók szeptember 30-ig választhatják ki a számukra leginkább elismerésre méltó nomináltat mind a hat kategóriában. A győzteseket ünnepélyes gálaesttel egybekötött díjátadón hirdetik ki október 7-én, a Magyar Zene Házában.

A jelölőbizottságot évről-évre új tagok alkotják, mindannyian maguk is olyan életúttal, eredményekkel büszkélkedhetnek, ami ösztönzőleg hathat a nagyközönség számára. Idén a jelölőbizottságban foglal helyet Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója, aki az elmúlt húsz évben világszínvonalú zenés előadásokkal vitte sikerre a teátrumot, Fodor Rajmund, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 műsorvezetője, Sváby András, az ATV műsorvezetője, valamint Sajószegi Veronika főszerkesztő, a Femcafe.hu képviseletében.

A szavazás szeptember 9-én elindult. A díjak átadására október 7-én, az Inspiráló Nők Estjén kerül sor, ahol nagyszabású gálaesten hirdetik ki és ünneplik meg a nyerteseket. Az eseményről tévéfelvétel is készül, amit a TV2 Csoport tűz műsorára. Az est műsorvezetői Nagy Réka és Gönczi Gábor lesznek.

Kategóriák:

1. A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER 2024

2. A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY 2024

3. A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS 2024

4. A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG 2024

5. A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ 2024

6. A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR 2024

A jelölteket a Femcafe.hu oldalán lehet megtekinteni.
( onBRANDS )