BEINDULT AZ NHL SZEZON

2024/2025-ben is a Network4 közvetíti a NHL legjobb meccseit.

A 2024/25-ös évadban heti két mérkőzést élőben láthatnak a magyar rajongók a NET4+ streaming szolgáltatón keresztül, felvételről pedig az ARENA4 és a MATCH4 közvetít mérkőzéseket az észak-amerikai profi jégkorong ligából. 

A prágai nyitány után immáron hivatalosan is kezdetét vette az NHL szezon alapszakasza.

A rajongók egyre nagyobb táborának idén is a Network4 Media Group hozza el az észak-amerikai hoki liga eseményeit. A NET4+ streaming szolgáltató élőben, magyar kommentárral, az ARENA4 és a MATCH4 csatornák pedig felvételről sugározzák a találkozókat.

A két kommentátor Cselleng Ádám és Kerek István, a szakértők Jani Szabolcs, Palotai Barnabás és Szuper Levente lesznek.

Az egész hokitársadalmat alapjaiban rázta meg Johnny és Matthew Gaudreau tragikus halála – a fivéreket kerékpározás közben gázolták el a nyár végén -, a játékosok az ő emlékük előtt tisztelegnek a sisakjukra helyezett 13-as és 21-es mezszámokkal.

A bajnoki trófeára a címvédő Florida Panthers és a tavalyi döntős Edmonton Oilers a legesélyesebb, de kiegyenlítettek az erőviszonyok, legalább nyolc együttes reménykedhet az elsőségben.

“A játék még soha nem volt ilyen gyors, látványos és gólgazdag, mint most, érdemes tehát követni az NHL-t. Évről évre egyre dominánsabb a támadójáték az alapszakaszban, ennek köszönhetően pedig a gólok száma is folyamatosan nő”. – mondta Kerek István kommentátor.
( onBRANDS )