SZOBOSZLAI HÉTVÉGI MECCSEIT ÉLŐBEN KÖZVETÍTI A MATCH4 ÉS A NET4+

Erős szombat délutánra számíthatnak az angol foci szerelmesei.

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 01: Dominik Szoboszlai of Liverpool reacts during the Premier League match between Manchester United FC and Liverpool FC at Old Trafford on September 01, 2024 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

A Network4 Media Group élőben közvetíti a Premier League éllovasainak meccseit a hetedik fordulóból. Pályára lép Szoboszlai Dominik is, hiszen a tabellát vezető Liverpool a Crystal Palace otthonába látogat.

Szombaton 13:30-kor a Liverpool a Crystal Palace stadionjában folytatja a menetelést a bajnoki cím felé. Minden bizonnyal szerepel majd Szoboszlai Dominik is az együttesben. A mérkőzést a szurkolók a MATCH4 sportcsatornán, valamint a NET4+ streaming szolgáltató felületén követhetik figyelemmel.

A Liverpool meccs lefújása után (szombat 16:00 óra) London egy másik pontján kezdetét veszi az Arsenal – Southampton találkozó. Az Arsenal a Manchester City-vel együtt 14 pontot gyűjtött eddig a hat forduló alatt, így az egyik trónkövetelő várja a tabella végén kullogó Southamptont. A meccset a MATCH4 és a NET4+ is közvetíti.

A vasárnap is izgalmas lesz a Premier League-ben, hiszen az Aston Villa fogadja a Manchester Unitedet. Előbbi együttes szintén a bajnoki verseny egyik szereplője, hiszen a Chelsea-vel pontegyenlőségben jelenleg az ötödik helyen tanyázik, míg a United története egyik legnehezebb időszakát élve csak a 13. a tabellán.     

Liverpool – Crystal Palace, szombat 13.30, MATCH4, NET4+
Arsenal – Southampton, szombat 16.00, MATCH4, NET4+
Aston Villa – Manchester United, vasárnap 15.00, MATCH4, NET4+
( onBRANDS )