GLOBÁLIS MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT A GOLFTV ÉS TIGER WOODS

A Discovery és a PGA TOUR közösen kifejlesztett ki új globális élő és on-demand videostreaming szolgáltatást.

A GOLFTV és Tiger Woods 2019 januárjától golfműsorok és egyéb exkluzív tartalmak létrehozásában működik együtt. Így a rajongók hiteles és rendszeres bepillantást kapnak a golf legnagyobb alakjának életébe és gondolkodásába. A GOLFTV partnerség úgy mutatja be Woodsot, ahogy a rajongók még soha nem láthatták: a kizárólag a GOLFTV-n látható műsorokból

közelről megismerhetik edzésrutinjait, felkészülését és életét.

“A Discovery és David Zaslav az Eurosporttal, az olimpiával és – a PGA TOUR-ral közösen – a GOLFTV elindításával globális sportplatformot hoz létre. Úgy gondolom, hogy ideális partnereink lesznek a játék további növekedésében. Globális játékosok, értik a sportot, és tudják, hogyan kell nagy eléréssel új, fiatalabb közönséget építeni. Ez a tökéletes kapcsolódás, nagyon izgatott vagyok, hogy a Discovery Sports csapat valódi partnere lehetek” – mondta Tiger Woods.

A tervek szerint Tiger Woods és a GOLFTV az alábbi tartalmak fejlesztésében működnek együtt:

Heti gyakorlati és oktatóvideók
Exkluzív hozzáférés Tiger edzésgyakorlataihoz
Betekintés a PGA TOUR versenyek színfalai mögé
Egyedülálló és exkluzív kommentárok

David Zaslav, a Discovery elnök-vezérigazgatója elmondta: “Tiger Woodsszal igazi szupersztár csatlakozik a Discovery családhoz és a GOLFTV-hez. A Discovery lényege a magas minőségű történetmesélés, hiteles és megbízható személyiségeken keresztül. Tiger olyan világszerte elismert sportoló, akiért rajong a közönsége, és szorosan nyomon követik mindenhol a világon. Partnerségünk tökéletes példa stratégiánkra, amely kizárólag a legnagyobb tehetségekkel való együttműködésekre terjed ki globális médiaplatformjainkon, épít nemzetközi disztribúciós és technológiai infrastruktúráinkra, összegyűjti a hasonló érdeklődésű közönségeket, és hosszú távon értéket teremt számukra. Biztos vagyok benne, hogy Tiger csatlakozásával a sport-streamingszolgáltatások számára a GOLFTV lesz az új etalon, amely kiszolgálja a golfrajongókat, bármikor és bárhol szeretnének szenvedélyükhöz kapcsolódó tartalmat fogyasztani.”

A GOLFTV-együttműködés Woods karrierje szempontjából ideális időben kezdődik: a sportoló remek formában tért vissza a szezonban, és szeptemberben a 2018-as TOUR bajnokságon történelmi győzelmet aratott.

Alex Kaplan, a Discovery Golf elnök-vezérigazgatója elmondta: “Megtisztelő, hogy Tigert a GOLFTV csapatában üdvözölhetjük. Senki másnak nincs olyan globális rajongótábora, mint neki. Hatalmas tudása van, amit a pályán és azon kívül is örömmel oszt meg. Mi ehhez globális platformot biztosítunk számára, több mint 200 ország és terület közönsége ismerheti meg közelebbről Tigert a golfpályán és a színfalak mögött. Hosszú távú partneri kapcsolatunk tükrözi ambíciónkat, amellyel az elkövetkező években tovább fejlesztjük a szolgáltatásunkat. A GOLFTV-t valódi ökoszisztémává tesszük – nézni, tanulni és játszani: elérhető lesz minden, ami golf.”

A GOLFTV 2019 januárjától indul az összes piacon (az Egyesült Államokon, Kínán és Dél-Koreán kívül). A felhasználók a golftartalmak és programok széles körére fizethetnek elő.

A GOLFTV évente több mint 2000 órányi élő közvetítést, valamint on-demand tartalmak széles választékát kínálja

a sport legizgalmasabb pillanatait, szupersztár játékosokat és versenyeket, minden képernyőn és eszközön.

A GOLFTV-n a PGA TOUR élő közvetítésének indulása országonként eltérő, és 2024-ben lesz teljes körű (az Egyesült Államokon kívül)

a PGA TOUR közvetítései Magyarországon 2020-tól lesznek láthatóak.

A PGA TOUR élő közvetítése magában foglalja a THE PLAYERS bajnokságot, a FedExCup Playoffot és a Presidents Cupot is.
(onBRANDS)