NEMZETKÖZI ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT A PROVIDENT

Kiváló munkahelyi körülményekért díjazták a pénzügyi vállalatot.

TOP Employer 2019 (Kiváló Munkaadó 2019) díjban részesült a Provident. A TOP Employers Institute kitüntetését az ideális munkahelyi környezet megteremtéséért és az embereket előtérbe helyező humánerőforrás-tevékenységéért vehette át a vállalat február 14-én, Amszterdamban.

A Provident kiemelt figyelmet fordít munkavállalóira. Annak érdekében, hogy a vállalat a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa, dolgozói számára az elérhető legmagasabb szintű munkakörülményeket biztosítja. Ezt a gyakorlatban is alkalmazott szemléletet elismerve adta át a TOP Employers Institute a díjat a Providentnek. Hazánkból biztosítási, autó-elektronikai, dohányipari és gyógyszeripari vállalatok vettek részt a megmérettetésen.

A pénzügyi vállalat 2001-es magyarországi megalakulása óta elért sikereit kiváló dolgozóinak köszönheti. A kollégák rendszeres tréningeket kapnak a “ProviSuli” elektronikus rendszeren keresztül, mentorok segítik a munkájukat és pozícióra szabott beilleszkedési programokon is részt vesznek. A kiváló eredményeket elérő szekciók számára teljesítményhez köthető csapatépítő programokat szervez a vállalat. Az elmúlt években a Provident egyre intenzívebben támogatta a dolgozókat abban is, hogy a kompetitív piaci környezetben, a napi munkával járó feszültség mellett is megőrizhessék egészségüket, jó közérzetüket. A Jól-Lét Program a dolgozók testi-lelki egyensúlyát támogatva lehetőséget teremt a közös sportra, kikapcsolódásra, egyúttal stressz-menedzsment technikákat is megismertet a kollégákkal. A Számíthatsz Ránk! program az alkalmazottak lelki egészségét óvja – bármikor szakértőhöz fordulhatnak akár a munka, akár a magánélet területén felmerülő problémákkal kapcsolatban.

„Büszkék vagyunk a TOP Employer 2019 díjra, főként azért, mert jelzi számunkra, hogy nemcsak az ügyfeleinkkel, de a dolgozóinkkal is kiváló kapcsolatot ápolunk, és mint munkaadó is a legjobbak közé tartozunk. Az elismerést a kollégáink is magukénak érezhetik, hiszen velük együtt építjük és formáljuk a vállalatot. Hitvallásunk szerint az örömmel végzett munka hatékonyabb, ezért a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy dolgozóink érezzék, megbecsült tagjai a munkahelyi közösségnek.” – mondta Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója.

Független HR tanúsító cégként a Top Employers Institute globálisan méri fel a legjobb HR gyakorlatokat, és ezekhez képest értékeli a résztvevőket. Az Intézet különböző követelményeket támaszt a pályázókkal szemben, és olyan területeket vesz górcső alá, mint a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, teljesítménymenedzsment és a vállalati kultúra.

„A 2019-ben díjazott szervezetek kivételes munkavállalói feltételeket nyújtanak, és a dolgozók jóllétét előtérbe helyezve alkalmaznak követendő gyakorlatokat. Évről évre azok a vállalatok kapják ezt a díjat, amelyek kiemelkedően elkötelezettek a kiválóság iránt, és ezzel is gyarapítják a munka világát” – mondta David Plink, a TOP Employers Institute vezérigazgatója.
( onBRANDS )