ÁTADTÁK AZ INSTYLE STYLE AWARD 2019 DÍJAKAT

Az InStyle díjátadó gáláján hat kategóriában hirdettek győztest.

„A magazinnal és ezzel a mára hagyománnyá vált gálával folyamatosan arra törekszünk, hogy felkutassuk, megtaláljuk és megmutassuk azokat az embereket, egyéniségeket, akik stílusukkal arra motiválnak, inspirálnak bennünket és olvasóinkat, hogy merjünk önmagunk legjobb verziójává válni. Úgy érzem, idén sikerült abszolválni ezt a feladatot, elég csak a Power woman kategóriánk jelöltjeit számba venni.” – fogalmazott Ribánszky Ágota, az InStyle főszerkesztője.

Az InStyle magazint is kiadó Marquard Media kiemelten fontosnak tartja, hogy prémium, ezáltal véleményformáló magazinok kiadójaként támogasson és erősítsen olyan témákat, mint például a fenntarthatóság vagy a környezetvédelem. Az első hazai „Fur Free” médiavállalatként éppen ezért nem jelentet meg felületein állati eredetű szőrméből készült termékeket. A tudatosság jegyében idén a Legmotiválóbb ökotudatos híresség kategóriával bővítették a díjazottak sorát, amelyben a legtöbb szavazatot Döbrösi Laura kapta. A zöld ügyek mellett olyan erős nőkre is leadhatták voksukat az olvasók, akik karrierjükkel, tapasztalataikkal igazi példaképnek számítanak. A Leginspirálóbb power woman kategória első helyezettjének járó díjat Pávó Réka vehette át, aki betegségének és gyógyulásának történetével ad erőt másoknak.

A hazai fashion élet ikonjai között a Legkedveltebb divattervező kategóriában hirdettek győztest, aki a tavalyi év után ismét Sándor Szandra, a Nanushka divattervezője lett. A divat női képviselői mellett a Legstílusosabb férfi díja is gazdára talált, ByeAlex lett az elmúlt év legjobban öltözött férfi híressége a közönség szavazatai alapján.

A legkedveltebb InStyle sztár és a Legkreatívabb online véleményvezér kategóriákban hazánk leginspirálóbb és legmeghatározóbb női hírességeire és influencereire lehetett szavazni. Az előbbit a Jászai Mari-díjas színésznő, Balsai Móni, utóbbit pedig a népszerű műsorvezető, Mádai Vivien nyerte.
( onBRANDS )