AZ OKOS PELENKA MÁR NEM TÁVOLI JÖVŐ

Magyar ügynökség is részese az amerikai sikernek.

A Procter & Gamble a Saatchi & Saatchi New York mellett a Saatchi & Saatchi Budapesttel, a Logitech-kel és a szoftveres hátteret működtető Alphabet csoporthoz tartozó Verilyvel valósította meg újgenerációs babafelügyeleti rendszerét a Lumit.

A Lumi azonban nem egyszerűen egy okos pelenka, hanem egy olyan alkalmazás is, amelyben a kisded alvási, étkezési és éppen ebben a korban nagyon fontos anyagcsere folyamatait is rögzíti. A Lumi 0-24-ben érzékeli a pelenka nedvességi szintjét, a nedves vagy súlyosan nedves állapotokról pedig automatikusan értesítést küld a szülők telefonjára. A nagyfelbontású képet adó, széles látószögű HD kamera napszaktól függetlenül monitorozza a baba alvási szokásait, hangszóróján keresztül a baba és mama közötti kapcsolatot is lehetővé teszi, illetve a rendszer segítségével ellenőrizhető válik a szoba páratartalma és hőmérséklete is.

Mindez pedig megkönnyíti a szülők számára a kisbabák napi rutinjának kialakítását, az ehhez való alkalmazkodást, ezáltal pedig a kezdeti nehézségek leküzdését.

A termék ősztől lesz elérhető Amerikában és Nagy-Britanniában.
( onBRANDS )