ELRAJTOLT AZ ORSZÁG BOLTJA 2021 VERSENY

Az Ország Boltja, a hazai webáruházak versenye 11. alkalommal kerül megrendezésre.

Az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában most is a fogyasztók szavazatai döntenek arról, hogy ki az ország legnépszerűbb webshopja. Emellett szintén kiderül majd, hogy a 2021-ben gyűjtött összes vásárlói vélemény alapján, mely boltok bizonyulnak a legjobbaknak.

Míg 2020-ban a koronavírus hatására a hazai internetes piaci volumen robbanásszerű növekedése volt a jellemző, úgy 2021 év végére várhatóan a felerősödő áruhiány és a folyamatos áremelkedések állítják kihívás elé a kereskedőket. Mivel egyre többen intézik vásárlásaikat a neten keresztül, vagy éppenséggel próbálják ki most először az online rendelés folyamatát, így az Ország Boltja elismerések még inkább növelhetik a fogyasztók bizalmát.

Az Árukereső.hu éppen ezért tartja fontosnak évről évre bemutatni és díjjal jutalmazni mindazon webáruházakat, melyek kulcsfontosságúak az online piaci szektor alakításában és fejlődésében.

A verseny célja, hogy az internetezők szavazatai és a valós fogyasztók vásárlása utáni értékeléseinek segítségével

megtalálja a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó boltokat, valamint a legnépszerűbb webáruházakat,

ezzel népszerűsítve az online vásárlást.

Az Ország Boltja díjakért folytatott Verseny ebben az évben is három részből áll. Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 versenykategóriában, ingyenesen szállhatnak harcba a jelentkező webáruházak. A Minőségi díj kategóriagyőztesei közül legkiemelkedőbb – ahogy minden évben – idén is elnyeri az Ország Boltja fődíját. Ebben az évben a helyezettek összesen közel 3 millió forint értékű nyereményben is részesülnek.

Tavaly, a 2020-as Ország Boltja versenyben több mint 1800 webáruház vett részt, de idén ez a szám már most átlépte a 2000-res lélektani határt. A benevezett kereskedők minden évben online felületeiken szólítják meg és ösztönzik szavazásra látogatóikat, így az elnyerhető díj ismertségük, saját követőbázisuk mérésében is hasznos és fontos visszajelzéssel szolgál számukra az érintett területeken.

A résztvevő webshopokra 2021. december 6-tól 2022. február 8-ig bárki szavazhat az Ország Boltja weboldalán. Az internetes áruházak pedig szintén az oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásároltak az adott webáruházban, és kitöltöttek egy online kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőket. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2021 fődíj nyertese.

A tavalyi év nyertesei itt tekinthetőek meg.
( onBRANDS )