PRIYA DOGRA A WARNER BROS DISCOVERY ÚJ EMEA RÉGIÓ ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓJA

A magyar piacot is magában foglaló régió vezetője Jamie Cooke lesz.

Miután 2022 áprilisában elindult az új, elsőszámú globális szórakoztatóipari vállalat, Priya Dogra, az EMEA (ex Lengyelország) elnöke és ügyvezető igazgatója a következőket mondta: „A fókuszom egy olyan vezető csapat felépítésére irányult, amely kihasználja és egyensúlyba hozza a Discovery és a WarnerMedia üzletágak tapasztalatait, perspektíváját és tehetségét. Minden vezető felelős azért, hogy folytassa a szükséges átállást az új elosztási eszközökre és a növekedés új formáira, valamint hogy két szervezetünket egyetlen csapatba integrálja, egyetlen világos stratégiával és közös, tiszteletteljes kultúrával.”

A következő vezetők lesznek felelősek a Warner Bros. Discovery egyesített üzleteiért a saját területükön, szorosan együttműködve a vállalat globális funkcióival a Streaming, a Sport, az US Programming és a Studio területén, valamint minden üzletágért, területspecifikus stratégiákat dolgozva ki ösztönöznve a növekedést és a hatékonyságot. Ide tartoznak a fizetős és szabadkereskedelmi hálózatok, amelyek jelentős erőfeszítéseket tesznek az Egyesült Államokbeli tartalmak marketingje és bevételszerzése terén több üzletágban, beleértve a színházi, licenc-, fogyasztói termékeket, játékokat és otthoni szórakoztatást, valamint felelősséget a streaming szolgáltatásokért.

Alessandro Araimo Olaszország, Spanyolország és Portugália vezérigazgatója lesz. Korábban a Discovery olaszországi alelnöke és vezérigazgatója volt.
Pierre Branco lesz a francia, a Benelux állam és Afrika vezérigazgatója. Korábban a WarnerMedia országmenedzsere volt Franciaországban, a Benelux államokban, a Közel-Keleten és Afrikában, valamint a leányvállalatok és hirdetésértékesítés vezetője az EMEA régióban.


Jamie Cooke lesz a kelet-közép-európai, balti, közel-keleti, mediterrán és törökországi vezérigazgató. Korábban a Discovery régióért felelős országmenedzsere volt Közép-Kelet és Közel-Kelet és Afrika területén.

Hannes Heyelmann vezérigazgató lesz Németországban, Ausztriában és Svájcban. Korábban a WarnerMedia programozási alelnöke volt EMEA-szerte.
Antonio Ruiz lesz az Egyesült Királyság és Írország vezérigazgatója. Korábban a Discovery vezérigazgatója volt Spanyolországban, Franciaországban és Portugáliában.
Christina Sulebakk lesz a skandináv vezérigazgató. Korábban az HBO Max európai vezérigazgatója volt.
További vezetők, akik a Priya Dogra vezetői csapatának tagjai lesznek, és támogatják a régió általános igazgatóit:
Vanessa Brookman továbbra is a Kids and Family SVP alelnökeként folytatja az EMEA-t, és átveszi az Adult Swim felelősségét az EMEA-ban, jelentéssel Michael Ouweleen felé, aki a Cartoon Network, az Adult Swim és a Boomerang vezetője.
Antony Root továbbra is felelős az HBO Max eredeti produkciójáért EMEA-szerte, valamint a WM általános szórakoztató csatornái számára Németországban, Franciaországban és Spanyolországban.
Ragnhild Thorbech továbbra is felelős az HBO Max EMEA programozásáért és beszerzéseiért.
Myriam Lopez-Otazu továbbra is felelős a beruházások irányításáért, a tervezésért és a prioritások meghatározásáért a Discovery lineáris csatornáihoz és a Discovery+-hoz, szorosan együttműködve a területi GM-ekkel és koordinálva az amerikai programozói csapattal.
Qaisar Rafique a kereskedelmi stratégia vezetőjévé válik, kiterjesztve a Discoverynél betöltött szerepét a szélesebb portfólióra.
Amint azt korábban bejelentették, Leah Hooper az EMEA régióban a Streaming regionális vezetője, aki JB Perrette vezetői csapatának tagja, és a Priya Dogra vezető csapatának szerves része.

A következő vezetők döntöttek a távozásról:

Sylvia Rothblum, a WarnerMedia német, osztrák és svájci országvezetője.
Susanne Aigner, a GSVP alelnöke és vezérigazgatója, Németország, Svájc, Ausztria és a Benelux állam a Discoveryért.
Thomas Ciampa, a WarnerMedia olaszországi, spanyolországi és portugáliai menedzsere.
Lydia Fairfax, a Kereskedelmi Partnerségek SVP, EMEA a Discoveryért.
David Fisher, a Discovery Advance Advertising alelnöke.

Priya Dogra, az EMEA (ex Lengyelország) elnöke és ügyvezető igazgatója elmondta: „Sylvia, Susanne, Thomas, Lydia és David óriási értéket teremtettek cégünk számára, és mindannyian sokak karrierjét alakították az út során. Hálás vagyok sok hozzájárulásukért és segítségükért a zökkenőmentes átmenet biztosításában, és a legjobbakat kívánom nekik.”
( onBRANDS )