HBLF ÉVZÁRÓ, SOKSZÍNŰSÉGI KARTA ALÁÍRÓ ÉS SOKSZÍNŰSÉGI DÍJKIOSZTÓ ÜNNEPSÉG 2022

2022-ben minden kategóriában rekordszámú pályázat érkezett.

2022 izgalmas és eseménydús év volt a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) és tagvállalatai számára, mely idén ünnepelte kerek évfordulóját, fennállásának 30. évét.

A HBLF 2022 ÉVZÁRÓ eseményén a HBLF tagvállalatinak képviselői, a HBLF- EU Sokszínűségi Karta aláírók képviselői, a Sokszínűségi díjra pályázó cégek képviselői, valamint a HBLF meghívott Partnerei vettek részt, közel 120 fő.

A vendégeket Kovács-Czövek Hajnalka, a HBLF ügyvezető igazgatója köszöntötte, majd Istenesné Solti Andrea, a HBLF Elnöke idézte fel az év legizgalmasabb pillanatait.

Beszélt többek között a márciusi Nőnapi kampány sikeréről, melyhez több mint 100 magyar vállalatvezető és döntéshozó csatlakozott, a HBLF Oscar díjas XMentor programról, mely idén már több mint 100 résztvevővel zajlik, de kiemelte az „EU Sokszínűségi hónap” sikerét is. A HBLF 2016 óta látja el Magyarországon az EU Sokszínűségi Karta kizárólagos képviseletét, s ennek jegyében csatlakozik az „EU Diversity Month” programhoz 26 EU tagvállalattal együtt.

A HBLF ezen rendezvénysorozatához idén Magyarországon már 56 vállalat csatlakozott, így közel 12 ezer résztvevővel zajlottak a sokszínűségi hónap igen sokszínű és változatos programjai. Végül a vendégek közösen megnézték a HBLF 30 éves jubileumi Gáláról készült videófilmjét, melyet történelmi események közepette – a szervezet alapítójának, III. Károly királlyá válásakor – ünnepelt a szervezet közel 250 partnerével a Budavári Királyi Lovardában.

Az ÉVZÁRÓ eseményen adták át az idei HBLF Sokszínűségi Díjakat is.

2022-ben minden kategóriában rekordszámú pályázat érkezett.
A zsűritagok: Hevesi Nóra, a zsűri elnöke, TESCO-Globál Zrt. kommunikációs vezetője, Gárdus Zsuzsa, a HBLF Sokszínűségért felelős elnökségi tagnak., Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central Europe vezérigazgatója, Nemes Attila, a Michelin Hungária Kft. Ügyvezetője, és Rehus Péter, az IBM Magyarország Vezérigazgatója).

A díjakat a HBLF Elnöke, Istenesné Solti Andrea, a HBLF Tiszteletbeli Elnöke – Czakó Borbála, valamint Gárdus Zsuzsa, a HBLF Sokszínűségi programért felelős elnökségi tagok adták át a nyertes pályázóknak.

A HBLF Sokszínűségi pályázat DÍJAZOTTAI 2022-ben:

HBLF KKV kategória: MVÜK
HBLF KKV kategória „KÜLÖNDÍJ”: Marquard Group Hungary Kft.
HBLF nagyvállalati kategória /hosszútávú projekt: ebben a kategóriában megosztott díj született a Citi Europe plc Magyarország, IKEA Lakberendezési Kft.
HBLF nagyvállalati kategória /rövidtávú projekt: PRAKTIKER
HBLF egyéni kategória /Sokszínűégi LEADERSHIP projekt: dr. Juhos Andrea

Az este során egy izgalmas kerekasztal beszélgetésre is sor került, melynek témája a HBLF legfrissebb jógyakorlatok ajánlása volt, az ún. HBLF “Speak up!” whitepapert. A több mint 1 évig tartó felmérés, munka eredményeit osztották meg a jellenlévőkkel az ajánlás kidolgozásában résztvevők és a projektet támogató HBLF tagvállalatok, akik egyébként a HBLF EU Sokszínűségi Karta aláírói is. Az ajánlás kifejezett célja, hogy segítse a vállalatok és szervezetek munkáját, melyek erősíteni szeretnék a megszólalás és kiállás kultúráját.

A panelbeszélgetés résztvevői:
Istenesné Solti Andrea, a HBLF Elnöke, Country Chair, Shell Hungary zRt.
Kemény Péter, a Sokszínűségi szakértő, E.ON Hungária Zrt.
Kiss Anita, People Director, HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
Kulczyczki Júlianna, Head of Country bp Hungary,
Tausz Katalin és Ónodi Mária, az ajánlás szerzői.

A helyszínt és a színvonalas vendéglátást a Magyar Bankholding biztosította.
( onBRANDS )