ÚJ VEZÉRIGAZGATÓ A TRENKWALDER CSOPORT ÉLÉN

Mark Pollok a Trenkwalder Csoportot irányító igazgatótanács elnöki posztját is betölti.

A bécsi székhelyű Trenkwalder Group AG felügyelőbizottsága Mark Pollokot nevezte ki a csoport vezérigazgatójának. Pollok mostanáig a Trenkwalder Group AG igazgatótanácsának a németországi és ausztriai működésért felelős tagja volt, felügyelete alá tartozott a csoport digitalizációs és ügyfélélmény üzleti területek fejlesztése.

A 39 éves, mérnöki végzettségű szakember 2017 óta töltött be különböző vezetői pozíciókat a Trenkwalder Group AG-nál, korábban – 2011-től kezdve – a Droege Csoportnál dolgozott.

A csoport irányításában partnere a testület másik tagja, Maureen Talach lesz, aki pénzügyi igazgatói minőségében a cégcsoport pénzügyi, jogi és HR területeiért lesz felelős.

Az új elnök-vezérigazgató elmondta: „Célom, hogy a Trenkwalder a digitalizáció és a mesterséges intelligencia felhasználásával az egyik vezető szereplővé fejlődjön a HR-szolgáltatások és az ügyfélélmény terén egyaránt. A technológiai képességek bővítése és további fejlesztése jövőbeli stratégiánk meghatározó része. Üzleti partnereink felé a rugalmas megoldások, a gyorsaság és a kivételes minőség szolgáltatójaként kívánunk megjelenni a HR-tevékenységek minden területén.”

A Trenkwalder International AG piacvezető szerepet tölt be Ausztriában és vezető személyzeti szolgáltató Közép- és Kelet-, valamint Dél-Európában. A több mint 50 000 embert foglalkoztató cégcsoport több mint 300 kirendeltségével Európa 15 országában van jelen. 2011 óta a Trenkwalder a német Droege International AG csoport tagja.

A Trenkwalder Magyarországon több mint 25 éve van jelen a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés területén. 2021-ban 24,2 milliárd forint nettó árbevétel közel 14 ezer munkavállalót helyezett el 434 partnere körében.
( onBRANDS )