VÁLTOZÁSOK AZ ATV CSOPORTNÁL

Vogyerák Anikó az ATV Start című műsorának új főszerkesztője.

A televíziózás egyik legnehezebb műfaja a reggeli műsor, amelyben egyaránt meghatározó szerepet kapnak a politikai, a közéleti, a gazdasági, a sport és a kulturális témák. A nívós műsorvezetői- és szerkesztői csapat élére érkezik most a rutinos szakember, aki a cégcsoporton belül a Spirit FM belpolitikai vezetője.

Vogyerák Anikó több mint 20 éves televíziós és rádiós tapasztalattal rendelkezik a hír- és magazinműsorok szerkesztésében.

„A választási év előtt szeretnénk új lendületet adni reggeli műsorunknak, szélesebb tematikát feldolgozva. Vogyerák Anikó bizonyította a Spirit FM-en, hogy maximálisan alkalmas erre a feladatra. Természetesen az új pozíciója mellett is láthatják majd a nézők az Ostrom és az Europeo című műsorokban, mint műsorvezető. Csek Péter nyolcéves Start-főszerkesztői munkáját köszönjük, a továbbiakban az esti műsorainkban számítunk szakmai tudására”- mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Novemberben más személyi változások is történtek az ATV Csoportnál. A médiavállalat az elmúlt években a lineáris csatornák mellett erős digitális jelenlétet alakított ki. Annak érdekében, hogy ez a fejlődés még dinamikusabb legyen, két hírszerkesztésben tapasztalt vezetőt neveztek ki. Szlazsánszky Ferenc lett az atv.hu főszerkesztője, aki korábban már ellátta ezt a feladatot, majd  sok évig volt a Híradó főszerkesztője. Most visszatér az online világba és egy nagyon erős hírközpontú site-ot épít fel a csapatával. Az ATV Csoport social média platformjai is egyre nagyobb befolyással rendelkeznek, ezen oldalak szerkesztését Gavra Gábor vezeti, aki továbbra is marad a naphíre.hu bulvároldal főszerkesztője is.
( onBRANDS )