BÁMULATOS ÚJÍTÁSOK ÉS BIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

Bemutatkozik az új Samsung Galaxy A széria.

A Samsung bemutatta a Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G okostelefonokat, amelyekkel a vállalat még több felhasználóhoz juttathatja el kiemelkedő újításait. A készülékek olyan átfogó biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint például a Knox Vault. A Galaxy csúcsminőségű kameraújításaival érkező új fotózási lehetőségek a készülékeken is elérhetők, a láthatóságfokozó Vision Booster technológiával pedig a kijelző igazodik a környezeti fényviszonyokhoz.

„A Galaxy A szériával még több készülékre kiterjesztjük legújabb technológiánkat, hogy szélesebb körben elérhetővé tegyük és még több felhasználó megtapasztalhassa annak előnyeit. Izgatottan várjuk, hogy még több új lehetőséget mutathassunk meg, ugyanis a széria történetében ezeken a készülékeken kínáljuk elsőként a Samsung Knox Vault biztonsági megoldásunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy a Galaxy A termékcsalád felhasználói megbízható és biztonságos körülmények között élhetik át ezeket az egyedülálló mobilélményeket.” – mondta TM Roh, a Samsung MX üzletágának vezetője és elnöke.

A szórakozás és kreativitás eszköze

A Galaxy A55 5G, a továbbfejlesztett Nightography, éjszakai felvételek funkcióval, még gyengébb fényviszonyok között is tisztább és élénkebb fotókat készít elődeihez képest, így minden éjszaka készített fotó esetében szembetűnő az előrelépés. A Galaxy A55 5G fejlett mesterségesintelligencia-alapú képjelfeldolgozója (ISP), a Galaxy A széria történetében sosem látott módon készít lenyűgöző képeket gyenge fényviszonyok mellett is. Nemcsak a tájképek nyújthatnak festői élményt, az Éjszakai Portré mód és a 12 bites HDR videónak köszönhetően mindenki nagyszerűen mutat a képeken, a barátokkal és családdal közös emlékek megörökítése már nem a tökéletes megvilágításon múlik.

A Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G olyan a Samsung Galaxy csúcskészülékeiben jól ismert fotózási funkciókkal rendelkeznek, mint az optikai képstabilizátor (OIS) és a digitális videókép-stabilizátor (VDIS), amelyekkel a fotók és videók még a mozgás közben történő rögzítés során is élesek maradhatnak.

Az új készülékek folytatják a Galaxy A termékcsalád hagyományát, hogy minél többen részesülhessenek a szórakoztató és lebilincselő mobilélményekben. A felhasználók Super AMOLED kijelzőkön keresztül Full High Definition felbontásban, elképesztően tiszta minőségben élvezhetik a legújabb műsorok megtekintését vagy a közösségimédia-tartalmak böngészését.

Még több felhasználóhoz eljuthatnak a Samsung legerősebb, intelligens és tartós biztonsági újításai

A Samsung most először terjeszti ki a csúcseszközein elérhető forradalmi biztonsági funkcióját a Galaxy A széria készülékeire, a Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G védelmét a Samsung Knox Vault látja el. A Samsung Knox Vault egy hardveralapú és hamisításálló biztonsági megoldás, amely a rendszer főprocesszorától és memóriájától fizikailag elszigetelt, biztonságos futtatási környezetével nyújt átfogó védelmet a hardveres és szoftveres támadások ellen.

Zökkenőmentes csatlakoztathatóság a folyamatosan bővülő Samsung Galaxy ökoszisztémával

A Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G készülékek teljes mértékben kompatibilisek a Galaxy ökoszisztémával, így a felhasználók a Galaxy eszközök széles skáláján zökkenőmentes és integrált élményben részesülhetnek. Lépést tarthatnak kitűzött fitneszcéljaikkal, ha okostelefonjukat egy Galaxy Fit3 aktivitásmérővel vagy egy Galaxy Watch6 okosórával kapcsolják össze. Az Auto Switch funkcióval a bejövő hívások átirányíthatók a csatlakoztatott Buds FE készülékre a nagyobb kényelem érdekében.
( onBRANDS )