A MORGAN STANLEY TÁMOGATÁSÁVAL INDÍT MENTORPROGRAMOT AZ EGYENLÍTŐ ALAPÍTVÁNY

Az Egyenlítő Alapítvány küldetése, hogy minél több nő kerüljön döntéshozatali pozícióba.

Az Egyenlítő Alapítvány 2024-ben harmadik alkalommal hirdeti meg mentorprogramját, melynek stabil tudást és keretrendszert biztosító 7 hónapos folyamata lehetőséget ad mind a csatlakozó Mentorok, mind pedig a Mentoráltak részére, hogy ebben, a professzionális eseményekkel fűszerezett, kiemelkedő programban közösen fejlődjenek.

Az Egyenlítő Alapítvány 2022-ben hirdette meg először mentorprogramját, amelyben pályakezdő és/vagy felsőoktatásban részt vevő nők találkozhattak egyenlítős mentorokkal egy inspirációs beszélgetés erejéig. 40 mentor-mentorált pár találkozott a program keretében.

2023-ban ebből a kezdeményezésből valódi mentorprogram vált, azaz mentorok és mentoráltak egy több alkalmas folyamatot vittek együtt végig, egy meghatározott szakmai cél elérése érdekében. 2023-ban 50 mentor-mentorált páros vett részt a közel 8 hónapon keresztül tartó közös munkában.

2024-ben az Alapítvány célja 75 mentorpárt összekapcsolni, lehetőséget biztosítani számukra a megismerkedésre, az egyéni mellett a közös fejlődésre is.

A résztvevőket a teljes folyamat alatt a mentorálásban széles körű tapasztalattal rendelkező tréner, coach és szervezetfejlesztő szakértő kíséri.

Április 15-ig jelentkezhetnek a mentoráltak:

Olyan női tehetségeket keresnek,

  • akik lehetőség szerint olyan magyarországi vállalatnál dolgoznak, ahol esetleg vezetői pozícióba kerülhetnek,
  • saját munkáltatójuknál lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek különböző, cégen belüli talent menedzsment vagy karrier programokban, vezetőfejlesztésben, vagy
  • saját maguk vállalkoznak, szabadúsznak, de állandóan irányítói, vezető képességeiket kell kamatoztatniuk,
  • akik néhány év munkatapasztalattal már rendelkeznek, és
  • van egy olyan jól körülhatárolható szakmai témájuk, amelyben egy mentor iránymutatása jelentősen segítheti fejlődésüket.

Jelentkezési határidő 2024. április 15.

A program részletei, a jelentkezéssel kapcsolatos információk, valamint a programban részt vevő mentorok listája már elérhető az Egyenlítő Alapítvány weboldalán.

Vállalatként is lehetőség van mentoráltakat nominálni.

Amennyiben egy vállalat szeretné több tehetségét bevonni a programba, erre is van lehetőség. Egyedi igények, csoportos jelentkezés kapcsán az Alapítvány az info@egyenlitoalapitvany.org címen várja a megkereséseket.

A vállalatok egy jelképes díjért nominálhatják tehetségeiket, amely díjjal egyben hozzájárulnak hátrányos helyzetű mentoráltak bevonásához.
( onBRANDS )