2024/25-BEN IS A NETWORK4 KÖZVETÍTI A BUNDESLIGA MECCSEIT

A Bundesliga a kontinens egyik legrangosabb és legnézettebb bajnoksága.

LEVERKUSEN, GERMANY - AUGUST 17: Lukas Hradecky of Bayer 04 Leverkusen raises the Supercup trophy and celebrates with his teammates winning the Supercup 2024 after the DFL Supercup 2024 match between Bayer 04 Leverkusen and VfB Stuttgart at BayArena on August 17, 2024 in Leverkusen, Germany. (Photo by Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)

Pénteken a Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen meccsel kezdetét veszi a Bundesliga 2024/25-ös szezonja. A német labdarúgó-bajnokság első és második osztályának eseményeit ebben a szezonban is kizárólag a Network4 Media Group sportcsatornái (ARENA4, MATCH4), valamint a NET4+ streaming szolgáltató hozza el a magyar szurkolóknak. 

Újra a Network4 platformjain láthatják a magyar szurkolók Gulácsi Péter, Willi Orbán, Sallai Roland és a többi magyar futballista játékát, valamint a Bundesliga legendás klubjait. Az előző idényben hatalmas meglepetésre a Bayer Leverkusen lett a bajnok, ám az újrázáshoz várhatóan az “örökös bajnok” Bayern Münchennek és az erősödő Borussia Dortmundnak is lesz néhány szava.

Érdekesség, hogy utóbbi kettő új edzővel (Vincent Kompany – Bayern München; Nuri Sahin – Dortmund), vág neki a szezonnak, de a Bayer Leverkusent irányító Xabi Alonso is fiatal szakvezetőnek számít még a szakmában. Az új idényben is érdemes lesz figyelni az RB Leipzigre, főleg úgy, hogy Xavi Simons egy újabb év játékot vállalt a lipcseieknél.

A Leipzigben két magyar válogatott játékos, Gulácsi Péter és Willi Orbán lép pályára hétről hétre. A Freiburgban Sallai Roland révén lesz “magyar érdekeltség”, Szalai Attila a Hoffenheimben, Dárdai Bence pedig a Wolfsburgban bizonyíthat majd. Schäfer András az Union Berlin alapembere lehet.

A másodosztályban, a Bundesliga 2-ben is találunk négy magyar játékost a csapatok keretében: Németh András a Hamburgban, Szabó Levente a Braunschweigben, Dárdai Márton és Dárdai Pál pedig a Hertha színeiben játszik majd.

„A Bundesliga a kontinens egyik legrangosabb és legnézettebb bajnoksága, amelynek hatalmas követőtábora van idehaza. Büszkék vagyunk rá, hogy 2029-ig a Network4 hozza el ezt az izgalmas ligát a hazai nézőknek a legendás csapatokkal, nemzetközi sztárokkal és persze a magyar játékosokkal. Múlt héten jelentettük be, hogy az idei szezontól nálunk láthatják a szurkolók az olasz topliga, a Serie A, az olasz kupa, valamint a szuperkupa küzdelmeit. Közvetítjük a Premier League meccseit, valamint egyedül mi mutatjuk meg a Championship, az angol kupa és a skót bajnokság mérkőzéseit” – mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 Media Group vezérigazgatója.
( onBRANDS )