TOVÁBB ERŐSÍT A NETWORK4 CSOPORT

Nagy presztízsű labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait szerezték meg.

A Lega Serie A és a Network4 Media Group megállapodása alapján a magyar piacon legnagyobb sportportfólióval rendelkező Network4-hez kerültek az olasz labdarúgó-bajnokság, valamint az olasz kupa és az olasz szuperkupa közvetítési jogai Magyarországon.

Az egyik legnagyobb presztízsű labdarúgó-bajnokság első fordulójának mérkőzéseit a nézők már a médiacég sportcsatornáin (ARENA4, MATCH4), valamint a NET4+ streaming szolgáltatáson keresztül követhetik figyelemmel.

A Network4-nek köszönhetően a magyar szurkolók nem maradnak le a világ egyik legjobb labdarúgó-bajnokságának legizgalmasabb pillanatairól. Az olasz mérkőzéseket a megszokott, kiváló Full HD minőségben közvetítik a Network4 sportcsatornái és az online streaming szolgáltatása, a NET4+. A megvásárolt csomag tartalmazza a Serie A Made in Italy összes mérkőzését, az olasz kupasorozat legizgalmasabb összecsapásait, valamint az olasz szuperkupa közvetítési jogait is.

A Serie A Made in Italy a világ egyik legjobb labdarúgó-bajnoksága, amely olyan világhírű csapatokat vonultat fel, mint a rekordszámú bajnoki címmel bíró Juventus (36), a jelenlegi bajnok, az Internazionale, amely 20 nemzeti bajnoki címe mellett 9 alkalommal az olasz kupát is elnyerte, valamint a Milan a maga 19 bajnoki címével és olasz rekordot jelentő 18 FIFA- és UEFA-trófeájával. A Serie A Made in Italy többi csapata is ismerős a magyar szurkolók számára, a Napoli, a Roma, a Lazio vagy a Fiorentina jelentős szurkolótáborral rendelkezik Magyarországon, de az idei első osztályú újoncok (Como, Parma, Venezia) neve is ismerős lehet.

A Lega Serie A Olaszország legjelentősebb professzionális labdarúgó-bajnoksága, ahol a világ legnevesebb és legnagyobb múltú labdarúgó klubjai találhatók. A bajnokság megalakulása óta az olasz kultúra és sport szerves része, és világszerte milliókat hódít meg egyedülálló és kivételes élményt nyújtó mérkőzéseivel. A Serie A megerősítette pozícióját Európa legerősebb bajnokságaként, hiszen a 2023/24-es idényben az UEFA bajnokságokat rangsoroló listájának első helyén zárt.
( onBRANDS )