MINDENKINEK JÁR AZ ELISMERÉS

Az Elismerés Dobogójára állította az olimpikonok mögött álló segítőket az MBH Bank.

Az MBH Bank az Elismerés Dobogójára emelte mindazokat, akik a hazai olimpikonok mögött állva szaktudásukkal, kitartásukkal és támogatásukkal segítették győzelemre a sportolókat.

Az MBH Bank, mint a Magyar Olimpiai Csapat stratégia partnere, az olimpiát záró eseményhez csatlakozva az Elismerés Dobogóján keresztül ünnepli nemcsak az élsportolók örömteli, diadalittas pillanatait, hanem mindazt a nyilvánosságtól távoli háttérmunkát, amelyet a sportolókat támogató csapat tagjai végeznek. A hitelintézet fontosnak tartja, hogy mindenki, aki a háttérben segítette a sportolók munkáját, elismerésben részesüljön, hiszen az elért eredmények a háttérben munkálkodó csapattal együtt teljesülhettek.

„Gratulálunk az olimpia összes résztvevőjének és rendkívül büszkék vagyunk a magyar sportolókra, valamint az elért eredményeikre, miután idén a Magyar Olimpiai Csapat 19 éremmel tért haza a párizsi olimpiáról. Azonban fontosnak tartjuk, hogy ne csak a sportolóink teljesítményét ismerjük el, hanem mindazokét, akik végig mögöttük álltak és kitartó munkájukkal, támogatásukkal segítették őket az elért eredményekhez. Éppen ezért alkottuk meg az Elismerés Dobogóját, hogy a kemény munka után kijáró elismerésből a háttérországot alkotó személyek is részesülhessenek, hiszen az olimpiai eredmények mögött nemcsak egyéni teljesítmények, hanem jól összehangolt csapatmunka áll” – mondta Pataky Piroska az MBH Bank marketingigazgatója.

Az MBH Bank által indított 2024-es nyári nagyszabású érzékenyítő kampányának központi üzenete

a biztatás és a szurkolás erejének hangsúlyozása a sporton keresztül,

amely ugyanakkor túlmutat a sport témakörén, és mind a közösségi összetartást, mind az egyéni teljesítmények elismerését és támogatását szolgálja. A kampány célja, hogy mindenki érezze, hogy szurkolnak neki, és így arra inspirálja az embereket, hogy higgyenek magukban és törekedjenek céljaik elérésére. Az MBH Bank ezúton is gratulál az összes olimpiai résztvevőnek, és a Magyar Olimpiai Csapat stratégiai partnereként büszke arra, hogy a Magyar Olimpiai Csapat 6 arany, 7 ezüst és 6 bronzéremmel tért haza Párizsból.
( onBRANDS )