FIATAL MÉDIATEHETSÉGEKET KERES A KÖZMÉDIA

A karrierlehetőséget és szakmai fejlődést kínáló közmédia október 4-ig várja a pályázatokat.

A jövőjüket a médiában tervező fiatalok jelentkezését várja tehetséggondozó programjába a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány. A szerkesztő-riporteri munka iránt érdeklődők a televíziós és rádiós műsorkészítésben, valamint az online területen is kipróbálhatják magukat, de a jelentkezők a műszaki területet is választhatják. 

Gyakorlatorientált képzést hirdet a közmédia a műsorkészítés vagy a műszaki terület iránt érdeklődő végzős hallgatók és friss diplomások részére. A televíziós, rádiós vagy online tartalomgyártásban elhelyezkedni vágyó fiatalok európai szinten kiemelkedő technikai környezetben, a munkafolyamatokba közvetlenül bekapcsolódva ismerkedhetnek meg a hírterületi- és a magazinműsorok szerkesztő-riporteri feladataival. A műszaki beállítottságú résztvevők pedig a hangmérnök és rögzítésvezető szakma alapjait tanulhatják meg.

A résztvevők mentor iránymutatása mellett átfogó képet nyerhetnek a műsorkészítésről, illetve a műszaki területről, hogy a későbbiekben akár önállóan is megállják a helyüket a szakmában. A mentoráltak egyénre szabott beszédtechnikai képzést is kapnak, amelyről hazánk legismertebb hangjai gondoskodnak, olyan legendás médiaszemélyiségek, mint Bordi András vagy Korbuly Péter.

Magyarország legnagyobb és legmodernebb eszközparkkal felszerelt médiavállalata piacképes tudást nyújt, és a legeredményesebbeknek karrierlehetőséget kínálhat. A Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány utánpótlásnevelést célzó tehetséggondozó programjára október 4-ig várja az önéletrajzokat és motivációs leveleket a jelentkezes@mtva.hu e-mail címen. További információk a weboldalon találhatók.
( onBRANDS )