EGY KALANDOS BUDAPESTI ÉJSZAKA

Odett, Marsalkó Dávid és a Coca-Cola.

Mozaikszerű emlékek egymásutániságából, könnyed, laza, élj a mának életérzés-pillanatokból és a legszürkébb, de mégis legmeghittebbé alakítható helyszínekből és szituációkból rajzolódik ki az a klip, amely az ország új slágerét, a Holnapig című számot hozza el a hazai zene-, szerelem-, főváros-, film- és programrajongóknak.

Mialatt

a szerelmespár végigrandizza Budapestet,

jól bemutatják azt is, hogy a legboldogabb percekhez semmi másra nincs szükség, csak annak a társaságára, akivel jól érezzük magunkat, és egy kis humorra és spontaneitásra. Plusz egy üveg Coca-Cola italra.

„Négy hónappal ezelőtt kértem fel Dávidot, hogy szuper lenne egy közös dalt készíteni. A klipben egy fiatal szerelmes pár kalandozásait követhetjük végig éjszaka Budapesten. A metróaluljáróban található fotóautomatától egészen egy pláza mosdójáig cikáznak szerelmesen a fiatalok a városban, ezzel lekövetve a dal hangulatát.” – mesélte a forgatás után Odett.

A klipben látható karaktereket egyébként Odett találta egy közösségimédia-oldalon, és ő maga kérte fel őket a szerepre.

Bár az énekesek csak a videó legvégén, az utolsó jelenetben láthatók, személyiségük áthatja az egész számot: Odett bársonyos hangja és Marsalkó Dávid hangulatos rap elemei, az egyszerre könnyed, de magával ragadó dalszöveg kísérik végig a bájos felvételeket, és teszik a Holnapig című dalt mondanivaló szempontjából is egyedivé, fülbemászóvá.
( onBRANDS )