FRANCIA AUTÓMÁRKA KÉRTE FEL KULKA JÁNOST

Kulka János hangja hosszú kihagyás után tér vissza a képernyőkre.

A remek formában lévő színész a DS autómárka új reklámfilmjének narrátoraként tesz tanúbizonyságot a betegsége óta elért rendkívüli fejlődésről.

Kulka János 2016-ban kapott stroke-ot, az életmentő műtétet követően

számtalan dolgot újra kellett tanulnia, így a beszédet is.

Hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, 2018 őszén azonban újra kiállt a kamerák elé, hogy afáziájáról beszéljen. A hosszú és küzdelmes rehabilitáció láthatóan meghozta gyümölcsét:

a színész több alkalommal is bebizonyította, hogy a küzdelem nem volt hiábavaló.

Kiváló alakítást nyújtott a mozikban októberben bemutatott X- A rendszerből törölve című filmben is, igaz, ott még csak néma szerepben. A közeljövőben kisebb színházi produkciókban lesz majd látható, ám a tervek szerint a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége is találkozhat vele idén nyáron.

A tévénézők azonban január 21-étől ismét élvezhetik Kulka János hangját: a PSA-csoport prémium autómárkája, a DS ugyanis felkérte az új modellje, a DS 7 Crossback számára készített reklámfilm narrátorának.

A színész egyéni hangszíne és karizmatikus személyisége kiválóan illeszkedik a márka arculatához és a film elegáns, párizsi hangulatához. Természetesen e szerepében sem okoz csalódást. A remek formában lévő színész ugyanis kiváló alakítást nyújt, és ismét igazolja, hogy emberfeletti küzdelmének köszönhetően valóban látványos eredményeket ért el.

A film magyar változatát a DS autómárka magyarországi reklámügynöksége, a Havas Budapest készítette. A DS 7 Crossback bevezető kampánya a tévéreklám mellett óriásplakátokon és online felületeken fut majd február végéig.
( onBRANDS )