ÚJ, HAZAI TERMÉKEKBŐL ÁLLÓ ÁRUCSALÁDOT VEZET BE A SPAR

Magyar ízvilágú élelmiszerek kerülnek az áruházlánc polcaira.

A vállalat a belföldi gyártóktól, beszállítóktól érkező áruk vásárlásának ösztönzésével a fenntartható gazdálkodáshoz is hozzájárul.

„Vállalatunk átfogó fenntarthatósági koncepciójának fontos része a hazai termékek támogatása. Előnyben részesítjük az itthoni családi vállalkozások, gazdák és beszállítók áruit, jellemzően az élelmiszer-kategóriában. Ez hármas haszonnal jár: a vevők újra felfedezhetik az egyedülálló tradicionális magyar ízeket, a belföldi beszerzéssel nagy mértékben csökken a szállítási útvonal és a hazai gyártók  árui vásárlásának ösztönzésével a fenntartható gazdálkodáshoz is hozzájárulunk. Bízunk benne, hogy a hazai áruk új, saját márkás családja elnyeri a vásárlók tetszését, és a továbbiakban bővíteni tudjuk a kínálatot, minél több hazai gazdát és termék-előállítót bevonva a márka építésébe” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A vállalat áruházaiban széles körben megtalálhatóak a magas minőségű és kedvező árú saját márkás termékek, ezek között pedig a különleges fogyasztói igényeket kielégítő árucikkek is. A SPAR Magyarország 1997-ben kezdett saját cégnevével megjelölt termékeket bevezetni a piacra és azóta is folyamatosan fejleszti a kínálatot. Az üzletlánc jelenleg több mint 30-féle saját termékcsaláddal rendelkezik. Tavaly a SPAR saját márkás termékeinek aránya élelmiszer-területen 29,9%, míg a vegyi áruk kategóriájában 18,6% volt.
( onBRANDS )