INDUL AZ NFL ÚJ SZEZONJA A NETWORK4 CSATORNÁIN

Új szakemberek csatlakoztak a hazai közvetítő stábhoz.

Pénteken hajnalban indul az NFL új szezonja, az amerikai futball-bajnokságot idén is a Network4 Media Group platformjain követhetik a hazai rajongók. Fordulónként legalább hét mérkőzés kerül képernyőre, a közvetítő stáb pedig újabb szakemberekkel bővült. Az 59. Super Bowlt február 9-én, New Orleansban rendezik.

A 2024-es NFL szezon alapszakasza ezúttal is 18 játékhétből áll majd

Az AFC konferenciában a címvédő Kansas City Chiefs ismét favorit, revansra vágyik azonban tavalyi konferenciadöntőben alulmaradó, ismét erős kerettel rendelkező Baltimore Ravens is. A szakértők szerint eljöhet a New York Jets ideje is, hiszen a csapat sztárirányítója, az előző csapatával Super Bowl-nyertes Aaron Rodgers végre újra egészséges.

Az NFC konferenciában a San Francisco 49ers a legnagyobb esélyes, hogy újból Super Bowlba kerüljenek. A Detroit Lions továbbra is első bajnoki címét vadássza, de a Philadelphia Eagles és a Green Bay Packers is szeretne visszajutni a Super Bowlba. Utóbbi két csapat szombat hajnalban meglepő helyen, a brazíliai Sao Paulóban kezdheti meg menetelését.

„A Network4 csatornáin fordulónként legalább hét mérkőzést közvetítünk: vasárnap este héttől és tíztől párhuzamosan mutatunk kettőt-kettőt az ARENA4-en és a NET4+-on, illetve a magyar idő szerinti hajnali mérkőzések mindegyike tévéképernyőre és streamingre kerül péntek, hétfő és kedd hajnalban. A Net4+ streaming szolgáltatásán belül idén is megtekinthető a RedZone, ahol az NFL fanatikusok a szenzációs körkapcsolás közben semmiről nem maradnak le” – nyilatkozta Kun Zsolt, a csatorna NFL kommentátora.

„Az Egyesült Államokon kívül játszott meccseket is megmutatjuk, mindegy, hogy az NFL épp Angliát, Németországot vagy éppen Brazíliát hódítja meg, a nézők ezekről a meccsekről sem maradnak le” – tette hozzá Kun Zsolt.

Rájátszás és Super Bowl

Az alapszakasz után a rájátszás összes meccsét közvetíti a Network4 csoport, az 59. Super Bowlra pedig meglepetésekkel is készül a médiacég. A Network4-nél idén is kulcsfontosságú szerepet kap az NFL, a rangadókat a hetente jelentkező Gameday összefoglaló műsorral, a sportág történetét bemutató dokumentumfilmekkel, illetve stúdiós műsorokkal egészítik ki.

„Ahogy a liga folyamatosan egyre több mérkőzést termel ki, úgy bővül a mi csapatunk is kommentátorokkal, szakemberekkel, vendégekkel” – emelte ki Parrag Zsombor, a csatornacsalád NFL szerkesztője.

A találkozókat a megszokott kommentátorok közvetítik, Kun Zsolt “Maka” és Kerek István idén is közel száz mérkőzéshez adják majd hangjukat, valamint Parrag Zsombor is hallható lesz a mérkőzések alatt. Mellettük Kovács Máté és Cselleng Ádám érkezik a stábhoz, akik az egyetemi futball bajnokság (NCAA) közvetítéseiben is közreműködnek majd.

A szakkommentátori csapathoz néhány év kihagyás után csatlakozik Kovács Sándor, aki már a péntek hajnali nyitómérkőzésen is hallható lesz. Mellette Bencsics Márk, Kovács Bálint, Pácsonyi Patrik, Zahovay Ádám, Czirók Márton, Kovács István és Horváth Kristóf szakértenek a találkozókon. A szakértők mind a hazai amerikaifutball élet legfontosabb szereplői, egykori vagy jelenlegi játékosokról, edzők, vagy fanatikus szakírók.
( onBRANDS )